ТЪНКОСТИ В ЛАЗЕРНАТА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

48,00 лв.

Практико-приложно описание на процесите свързани с работата на феноменалния инструмент “диоден лазер” при лечение на дентални заболявания. Материалът е събран в 40 страници, в които са разяснени тънкостите при прилагане на лазера, досега преподавани единствено в специализираните курсове.
Публикувани са основните параметри на лазерното лъчение, които трябва да се познават при използване на диодният лазер, подробно се обяснява принципа на взаимодействие на светлината с биологичен обект.

Категория:

Описание

Описани са специфичните техники и тънкости при провеждане на лазерен кюретаж на пародонтален джоб, стерилизация на ендодонт, термолазерна резекция и пластика, ретракция преди вземане на отпечатък, лечение на лигавични заболявания и др.

Описан е начинът на използване на диодния лазер при използването му като инструмент за фотодинамична терапия и като инструмент за лазерно избелване на зъби.
Материалът е плод на на 35 годишен опит, натрупан от съвместната работа на инженерите конструктори на тези апарати и водещи практикуващи лекари и преподаватели.

Цена на книгата е 48 лв с ДДС.

( В цената на учебника е включено безплатно, индивидулно, практическо обучение на територията на фирма Оптика Лазер ).

тел. 0888 835 588