Условия за ползване

Поръчка
След като изберете продукт от каталога на нашия сайт, натиснете бутона „Купи сега”, за да попълните данните за своята поръчка (име, адрес за доставка, данни за фактура). За да завършите поръчката, изберете метод за плащане и извършете плащането, според избрания от Вас начин. Попълнете всички задължителни полета коректно, за да можем да изпратим поръчаната от Вас стока възможно най-бързо.

Адресът на електронната Ви поща, който сте задали при регистрация, ще бъде използван за кореспонденция, свързана с Вашата поръчка.

Условия за плащане
Цените, посочени на сайта, са в евро. Оптика Лазер не начислява допълнителни такси, освен посочените на тази страница. За клиенти от Европейския съюз, които са регистрирани по ДДС в съответната страна, попълването на ДДС номера е препоръчително. В този случай цената се редуцира.

Можете да платите чрез банков превод или с карта или друга локална опция за директно плащане. Опциите за плащане варират според държавата за доставка, която сте избрали. Моля, имайте предвид, че банковият превод може да отнеме до няколко работни дни и е възможно да изчакаме потвърждение от банката за преведената сума, преди да изпратим поръчаната стока. Моля, свържете се с нас на technicalmanager@opticalaser.net за всякакви въпроси, свързани с начина на плащане.

Условия за доставка
Цената за доставка в рамките на Европейския съюз е включена в цената на стоката, както е обявена на сайта. За страни извън ЕС, моля, свържете се с нас на technicalmanager@opticalaser.net за уточняване на транспортните разходи, преди изпращането на стоката.

След потвърждение за извършеното плащане, Вашата поръчка ще бъде обработена и изпратена в рамките на до три работни дни. В случай, че поръчаната стока не е налична, ще се свържем с Вас веднага след получаване на поръчката, за да уточним датата на изпращане.

Отказ от сключения договор / условия за връщане
В срок от седем работни дни, считано от датата на получаване на стоката от Вас, можете да се откажете от сключения договор за покупка на стоки. Моля, съхранявайте получените от нас стоки, тяхното качество и безопасност по време на този срок.
Ако желаете да се откаже от договора, трябва да ни върнете обратно предадените стоки в състоянието, в което сте ги получили, в опаковката, в която нормално се предлагат в търговската мрежа и със съпровождащата ги документация. В противен случай прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за евентуално намалените потребителски свойства на стоката. Уведомете ни по и-мейл, преди да прекратите сключения договор и да изпратите стоката обратно. Транспортните разходи по връщането на поръчаната стока са за Ваша сметка, освен ако не сме изпратили стоката на Вашия адрес по грешка. След като получим обратно стоката със съответното уведомление за прекратяване на договора, ще Ви възстановим съответната част от сумата, платена за стоката.

Адресът за подаване на уведомления за отказ от договор и връщане на стоки е:
Оптика Лазер ООД
Ул. “3020” №34
София 1360
България
Тел: (+359 2 )822 11 05,

Поверителност
Уважаеми клиенти, данните, въведени от Вас по време на извършване на поръчката, се използват само според предназначението им в онлайн-магазина и не се предоставят на трети лица. Изключение се прави само за нашите партньори, свързани с конкретната Ви поръчка, които имат нужда от тези данни, за осъществяването й (като напр. оторизираната финансова институция, която ще осъществи плащането). В тези случаи данните се използват единствено за целта на поръчката.

В случай, че имате въпроси, свързани с условията за ползване на сайта, чиито отговори не сте намерили на тази страница, моля, свържете се с нас на technicalmanager@opticalaser.net или на телефони (+359 2)822 11 05  и ние с удоволствие ще Ви дадем допълнителна информация.